Povestea noastră

Clinica Meridian s-a născut din dorința de a oferi un cadru de desfășurare a activității medicale pentru tineri medici și specialiști din domeniul Sănătății, deopotrivă.

Clinica Meridian își propune să reunească medici din diverse specialități, colegi și prieteni, care vor depune eforturi pentru a oferi înțelegere, compasiune și tratamente medicale de specialitate tuturor pacienților care ne trec pragul.

Medicina reunește o lume a contrastelor, însă pacientul este epicentrul acesteia. Ne ținem promisiunea ca această premisă va rămâne mereu în gândurile noastre.

Cu drag,
Echipa clinicii Meridian.

Meridian Clinic – misiune, viziune și valori

meridian_clinic_pacientul_pe_primul_loc

Pacientul pe primul loc

Acordăm atenție deosebită satisfacției pacienților noștri, nevoilor și drepturilor lor, precum și siguranței în care se desfășoară actul medical.

meridian_clinic_standarde_ridicate_de_calitate

Standarde ridicate de calitate

Serviciile noastre se centrează în jurul asigurării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor medicale

meridian_clinic_performanta_in_domeniul_medical

Performață în domeniul medical

Prin aderarea la cele mai noi protocoale și descoperiri științifice și fiind susținuți de dotările de ultimă generație de care beneficiem

meridian_clinic_eficienta_in_diagnosticare_tratare_comunicare

Eficiență

În diagnosticare, tratare și comunicare

Specialități

Cardiologie

Cardiologia este specialitatea medicală ce se ocupă cu diagnosticarea, tratarea, monitorizarea și prevenția afecțiunilor sistemului cardiovascular – inima și vasele de sânge.

Citește mai mult

Neurologie

Neurologia este ramura medicinei care se ocupă cu diagnosticul afecțiunilor neurologice. Afecțiunile neurologice cuprind: boli ale sistemului nervos central (compus din encefal sau creier și măduva spinării), boli ale sistemului nervos periferic (compus din rădăcini nervoase, plexuri nervoase și nervi periferici).

Citește mai mult

Chirurgie Generală

Chirurgia Generală este specialitatea ce tratează afecțiuni diverse, oncologice și non-oncologice prin metode invazive (chirurgie clasică) sau minim-invazive (chirurgie laparoscopică, robotică).

Citește mai mult

Chirurgie Vasculară

Chirurgia vasculară este o specialitate medicală axată pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor vasculare, mai exact patologii la nivelul arterelor, venelor și vaselor limfatice.

Citește mai mult

Neurologie pediatrică

Neurologia pediatrică este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenția afecțiunilor neurologice la copii și adolescenți. Afecțiunile neurologice sunt cele care implică sistemul nervos central și periferic, precum și sistemul muscular.

Citește mai mult

Endocrinologie

Endocrinologia este specialitatea medicală care urmărește profilaxia, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor glandelor endocrine, respectiv: tiroida și paratiroidele, hipofiza, glandele suprarenale, glandele sexuale.

Citește mai mult

Psihiatrie

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratarea bolilor psihice. Reabilitarea persoanelor cu boli psihice intră de asemenea în sfera de competență a medicului psihiatru.

Citește mai mult

Chirurgie Pediatrică

Chirurgia pediatrică este o specialitate medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul chirurgical al diferitelor patologii la copii și adolescenți. Cei mici prezintă aceleași organe și sisteme ca adulții, însă dezvoltarea, consistența sau maturitatea lor variază și diferă. Tocmai din acest motiv există această specialitate chirurgicală pentru pacienți pediatrici.

Citește mai mult

Medicină Internă

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu prevenția și tratamentul afecțiunilor organelor interne. Cel mai adesea, consultul de medicină internă este coroborat cu informațiile oferite de ecografia generală a abdomenului.

Citește mai mult

Psihiatrie pediatrică

Psihiatria pediatrică este o ramură a psihiatriei axată pe diagnosticarea, tratamentul și prevenția tulburărilor psihice, psiho-somatice, comportamentale sau emoționale la copii și adolescenți.

Citește mai mult

Medicina Muncii

Medicina muncii are drept obiectiv menținerea stării de sănătate a angajatului la locul de muncă și prevenirea îmbolnăvirilor acestuia legate de profesie.

Citește mai mult

Psihologie

Mai mult detalii vor fi adaugate curand.

Citește mai mult

Obstetrică – Ginecologie

Ginecologia este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor sistemului genital feminin.

Citește mai mult

Politica de confidențialitate

Prin accesarea www.meridianclinic.ro se respectă securitatea prelucrării datelor cu caracter personal, conform dispozițiilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private.